Доставчици

КОРКОС ООД – гр. Сливен

Произвежда дъб паркет-класически и мозаечен,бук и габър,както и прилежащите към тях профили за стена.Продукцията на фирмата отговаря на световните стандарти за производство на паркет.Оборудването на фабриката е изключително модерно и високо технологично.Това оборудване в съчетание с висококвалифициран персонал и стриктно спазване на технологичния цикъл при производството на паркет обуславят високото качество на готовата продукция.
 
Още за фирмата...

 


БАЛКАН ПАРКЕ ООД – гр. Дулово


ЕMKO-Г
Производство на масивен паркет с нут и перо от дъб, ясен, габър, акация, и други ценни дървесни видове. Част от продукцията на ЕМКО-Г се изнася в Европа. Износът е директен или чрез местни дистрибутори, добре запознати с особеностите на конкретния пазар. EMKO-Г е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост.


Още за фирмата...

 


 

NS PARQUET – гр. Пловдив

NS Parquet има дългогодишна история в производството на паркет и елементи от дърво за мебели. Фабриката се простира на площ от 12500 m², оборудвана с модерни и високопроизводителни машини. Затвореният технологичен цикъл и висококвалифицирания персонал гарантират качествена продукция, отговаряща на европейските стандарти.
Предлагат паркети от следната дървесина: орех, череша, дъб, парена акация, круша, парен бук, габър и ясен.


Още за фирмата...МЕБЕЛФОРМ
Официален вносител на италианската фирма ICA Spa. Полиуретанови и водоразтворими грундове, лакове и байцове за мебели, дограма и паркет. Полиуретанови и винилови лепила за дървесина, MDF и паркет. Меламинови ПДЧ и MDF, ламинати и ABS кантове.

Още за фирмата...

 


 

ПЕТКОВ М


Създадена през 1991 година фирмата специализира в областта на реконструкцията и строителния интериор.
От 1997 година ПЕТКОВ - М ЕООД е изключителен дистрибутор за България на френско - шведската компания Tarkett, една от трите най - големи компании производителки на професионални, спортни и домашни подови покрития.

Още за фирмата...


ХЕРБЕРЦ

 

 


 

BONA


Световен лидер в производството на консумативи за паркет


Още за фирмата... 

“Джи и Джи” ЕООД
Директен вносител на двукомпонентно полиуретаново лепило ВИАЛ , произвеждано по разработена технология и заявка от ВИАЛ ПАРКЕТ ЕООД. Фирмата е и вносител на други продукти на химическата промишленост като CASATI (латекси, фасадни бои, лепила и лакове) и ERCO (за мебелната индрустрия).

 


 

ФИВЕКС


От създаването си през 1992 г. ФИВЕКС концентрира усилията си в сферата на модерното строителство. От 1995 г. фирмата се специализира в областта на дървените подови настилки и предлага висококачествени паркети и дюшемета на производители от България, Бразилия, Германия, Италия, Индонезия, Канада, Китай.

Още за фирмата...


 

СУДАЛ


Силикони, лепила.


Още за фирмата... 

ИСТРА
Производство на изделия от месинг, мед и дърво.

 

Още за фирмата...ДЖЕНЕЗИС

 

Още за фирмата...

КАТИ СЪРВИС
Почистване на дома и офиса.
http://www.katiservice.com